boring today so i make a quiz..

Dagens låt: Tinh Dau Phoi Pha
Dagens frisyr: Okammat.. ser ut som att jag har nyss vaknat
Dagens smink: Osminkad (bara hemma ju så behövs inte sminka sig)
Dagens händelse: 2 sms från yngste moster & kusse
Dagens planer: Slappar..
Dagens vill ha: Vill helst har en rosa laptop!
Dagens saknad: Andreas, saknar dig <3
Dagens drog: Godis, godis!
Dagens finaste: Kusindotter Nathalie.. my little princess!
Dagens måste:  Måste sluta smoka..
Dagens dricka: Vatten!
Dagens mat: Yum Yum (haha)
Dagens kärlek: My skateboi <3.
Dagens mående: Sådär men rätt ok ändå.

Blond eller Brunett: Guling
Blåa ögon eller Bruna ögon: Bruna ögon
Vanilj eller Choklad: Vanilj
Hund eller Katt: Hund
Christina eller Britney: Christina
Lip-stick eller Lip-gloss: Lip-gloss
Rock eller Rap: Rock
Rosa eller Lila: Rosa
Tv eller Dator: Tv
CDs eller Radio: Cd
Basket eller Fotball: Basket
Äpple eller Apelsin: Apelsin
Morgon eller Kväll: Kväll
Kyckling eller Kalkon: Kyckling
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Vattenbana
Droger eller Likör: Inget av det!
Guld eller Silver: Silver
Nike eller Adidas: Adidas
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Konsekvens
Regn eller Snö: Regn
Vinter eller Sommar: Sommar
Gå eller Springa: Springa
Stranden eller Bergen: Stranden.
Stan eller Landsbygd: Stad
Kärlek eller Lust: Kärlek
Stjränor eller Månen: Stjärnor
Sko eller Sandal: Sko
Bad eller Dusch: Dusch
Syster eller Broder: Syster
New York eller California: New York

mother's day...



grattis mami dieu på morsdag ^_____^

29/5 the best of my life..


Här  är det min klass och 2 lärare: 1a mentor 2a teater lärare
Tack för en underbar dag på Liseberg 8/5


examen igår det ja.. men det bästa som var är att umgås med mina vänner på avslutningen, är väldigt glad för våra 1 år tillsammans på Sundis. vi drog direkt till Dickens efter avslutningen och drack några cider/öl men jag drack iaf cider hi hi. vid halv 5 tiden stack alla till karin och för festade där.. drack en massa typ och alla var fulla speciellt ingela haha.. första gången jag ser henne sådär och hon bara snacka och snacka.. PARTY he he!! lite senare kom Lill och hennes pojkvän Gabbe dit och festade lite också.. dem är såå söta tillsammans asså.. är avis på er juu. sist och inte minst kom karin's x och joel hette han då ja.. han var fullast av alla oss och han kunde knappt går eller stå typ men det värsta var att han snacka en massa och jag märkte att han försöker ragga på mig.. i don't like him.. usch ja..! halv 9 tiden stack vissa till Dickens igen och jag, emma och ingela skulle åka hem fast jag tog samma buss med emma och ingela tog med en annan buss.. som tur satt jag med emma så han som snacka en massa fick stå upp.. det värsta var att när jag skulle hoppa av från bussen så hörde jag att någon ropade mig och minsann var det han såklart.. full som in i och jag var nästan en bit hem till mig och han sa: vart ska du? får man inte en kram och säga hej då innan du ska drar hemåt på gbg's dialekt hade han också. jag gick snabbt till honom och gav honom en snabb kram.. jag trodde det skulle går snabbt men nej, han kramade mig hårt och kysste mig i halsen och sista mening sa han: hoppas vi ses igen! jaja sa jag då men i mina tankar säger det jag tror vi inte ses mera ha ha.. men iaf hade jag riktigt kul med min klass.

andreas, igår var väl sista gången vi ses <3
i come really miss you under the summer.
take care about you so i hope we see again.

i'm so tired for everything..



TRÖTT!
sorry men jag klara inte av detta längre men stör det dig verkligen för vad jag än säger, säger du typ samma sak men inom dig vet jag mycket väl att du bara vill har uppmärksamhet? för man märker det lätt på dig iaf jag märker det när ingen annan märker det alls. är du avundsjuk för du kanska tycker att jag är så väl omtyckt eller alltid får uppmärksamhet vad jag än gör/säger? jag tycker det är jobbigt att hela tiden får uppmärksamhet av folk och sanningen är vad jag än säger eller har varit med om är SANT inte FALSK annars skulle jag inte har sagt nåt om det är osant eller hur? jag är verkligen met på dig.. jag förstå inte varför du alltid ska khen på dig själv när ingen annan khen på sig själv.. vissa bry sig ändå inte om du sluta khen så ryck upp dig..! jag thich dig som 1 em gai men ibland jag khong hieu dig noi =/

wooohoooooo!
imorgon är det aktiviter på skolan och på lunch är det grillning *mummmS* ^_____^
i hope i can see my beby at the school.. i have missing you so you know <3



21.30 var jag färdigt med mitt ännu nyare hårfärg och det blev som jag ville! tack vare att jag och ingela var på maxi ica efter skolan så var jag rätt sugen på att färga om mitt hår men denna gången var det toning, inget mer hårfärg för det förstör håret så pass väl.. remember it! maxi ica har några erbjudande för om man köper 1 hårfärg eller toning som kostar ca 90 säger vi så får man för 79:- + gratis shampoo som ni kanske se på min bild. jag trodde först att det var en liten provtest som man fick alltid men den här gången fick man shampoo som kan räckar läängeeee. beror väl på hur ofta man duschar/tvättar. jag fick höra ett tips från en kvinna som kan allt om hårfärger att om man bleker/färgar håret och man är inte riktigt nöjd med det så kan man köpa en hårtoning hårfärg och lägga till som nyans om man vill det. frågar alltid någon personal innan du köper ett hårfärg för hon sa till mig om man se hårfärgen på förpackningen och man vill har det hårfärgen så blev det alltid fel för man ska helst inte litar på färgen på förpackningen istället titta på hårfärg bok, där kan man titta hur det bli sen.

bröllopsfixaren pågår nu så nog bäst jag titta på den och sen sova gott tills imorgon ~____^

RSS 2.0