from today, I will change my old me to the new me..

hår:
ljus mörkblond tänkte jag färga till mitt orginala hårfärg mörk svartbrun eller hel svart. fick höra några kommentare att man inte passar i det hårfärget som man har det just nu + "you are not asia girl". det låter rätt hmm.. så det får bli färg svart eller mörkbrun. däremot funderade jag på att jag hade 2 par clips hår som jag har klippt till 20 bitar, så kanske jag sätter in dem så det bli mer volym och fräschare. lite spray och lite vax så it's be nice. eller göra en rosett däruppe som laday gaga.

ansikte:
jag måste lägga ner att inte sminka för mycket för jag brukar alltid göra det när jag ska på stan eller till skolan.
så jag tänkte sminka mig naturlig som möjligt så det inte syns som t.ex 1 kg foundation osv men b.la så sminka jag alltid mig med: foundation, mineral pudel, vattenfast masacara och ljusrosa läppglans. så jag ska fortsätta med det.

piercing:
20 st totalt varje båda öron så fundera på det också om jag ska ta av några så det inte blev för mycket örhänger där och här. ska tänka på det. 1 till piercing högersidan av läppen, har haft den 3 månader så ska nog ta bort det pga att har tröttnat på det. så kanske ska göra det i tungan eller i näsan.

kläder:
jag har blandade klädstilar som jag har på mig varje dag, det är som min egen stil. jag börja bli trött på det faktiskt..
jag vill har stil som Audrina the hills på MTV men om det inte funkar så får jag väl går tillbaka till mode.

skor:


I missed all party memory with you girls..

igår mindes jag att jag var på gyllene prag, punkten, the tivoli och alla dem ställerna i hbg.
jag höll på att gråta hur kul jag hade med er Anna, Madde, H1 m.fl.. jag kom ihåg att jag var typ den enda som var en av gossip tjej Blair hahaha, jag fixade alltid mig först utan att äta nånting. typiskt va? men senare blev man packad som vanligt av alla tjejerna som jag umgås med.

men nuförtiden dricker jag inte ett dugg eller jo, kanske smått.
för det känns som man kan ändå har kul utan alcohol.

egentligen skulle jag hem idag men awee, gulligt är att pappa ligger och sover för han kom hem 8 på morgonen.


it's was you..

jag kan inte tror på mina öron!
min lärare som gjorde detta så jag inte kom in på Internationell linje och jag som tyckte han var den bästa läraren men det var han som gjorde det! oooooh, så arg jag blev alltså! vänta bara ska ni får se!


tattoo..


fundera på att göra tatuering men funderade på att göra mitt namn på kinesiska antingen på ryggraden eller sidan av nacken. 800:- kostar det men ska fundera på det så man inte ångra sig.

RSS 2.0